Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

3 μολότοφ 3 νεκροί στην Marfin της Σταδίου

Θέλετε να το μοιραστείτε?

Σας αρέσει αυτό το άρθρο?

Σύμφωνα με μαρτυρία συναδέλφου των θυμάτων, οι υπάλληλοι άρχισαν να ανεβαίνουν προς τα πάνω. Υπήρχε μια σιδεριά που ήταν κλειδωμένη και δεν υπήρχε άλλη έξοδος κινδύνου. Οι υπάλληλοι ένας ένας πηδούσαν απο τον φωταγωγό σε διπλανά κτήρια, στην Costa Boda και στο Βασιλόπουλο για να σωθούν αλλά οι 3 δεν πρόλαβαν, και πέθαναν απο τις αναθυμιάσεις, η μία από τις δύο εργαζόμενες της τράπεζας που έχασε τη ζωή της εγκυμονούσε, ενώ ένας από τους τραυματίες διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας όπου και νοσηλεύεται.
Η ρίψη των μολότοφ και η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 14:00, όταν επί της οδού Σταδίου εκινείτο ο κύριος όγκος των διαδηλωτών της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Ως η μεγαλύτερη και πιο ογκώδης διαδήλωση των τελευταίων ετών χαρακτηρίζεται αυτή που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην Αθήνα και άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.
Οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι περισσότερα από 200.000 άτομα συγκεντρώθηκαν μόνο στην πρωτεύουσα, ενώ μεγάλες διαδηλώσεις έγιναν και σε άλλες πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη, τα Γιάννενα, ο Βόλος, η Λάρισα, η Πάτρα και το Ηράκλειο Κρήτης.

One Stop News

Μπορείτε επίσης να δείτε