Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Καταρρέουν τα Ταμεία, τα κονομάνε οι συμμορίες.

Θέλετε να το μοιραστείτε?

Σας αρέσει αυτό το άρθρο?

Σήμερα σε διάφορα άρθρα διαβάζουμε ότι καταρρέουν τα ταμεία και ότι έρχονται κατασχέσεις και πλειστηριασμοί σε επιχειρήσεις και αυτοαπασχολούμενους.

Και όλα αυτά γίνονται για προστατευθούνε ποιοι και πόσοι 1.000, 5.000, 10.000 παραπάνω αποκλείεται να είναι τα κομματικά στελέχη και τα τρωκτικά της υγείας που προσπαθεί να προστατεύσει η κυβέρνηση.

Από τον Ιανουάριο του 2004 γνωρίζουν όλες οι κυβερνήσεις μέχρι και της σημερινής ότι μπορούν να περικόψουν τουλάχιστον το 70% των δαπανών για την υγεία, και να σώσουν τα ασφαλιστικά ταμεία.

Από τον Ιανουάριο του 2004 γνωρίζουν ότι μπορούν να φέρουν πίσω στα ασφαλιστικά ταμεία περισσότερα από 12 δις ευρώ το χρόνο (σημερινές τιμές) που σήμερα χάνονται στους κομματικούς μηχανισμούς τους (τα κομματόσκυλα τους) και στα γνωστά τρωκτικά της υγείας.

Από τον Ιανουάριο του 2004 μέχρι σήμερα Απρίλιος 2011 (6 χρόνια και 3 μήνες, ούτε το γεφύρι της Άρτας να ήταν) δεν μηχανοργανώνουν τα ασφαλιστικά ταμεία, τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας, αυτό και αν είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο σήμερα για την πληροφορική.

Σήμερα μας ζητούν παρεμβάσεις για να σώσουν την Οικονομία, τις έχουμε κάνει στον Παπακωνσταντίνου, τον Λοβέρδο, την Ξενογιαννακοπούλου, τον Κουτρουμάνη, βλέπετε να γίνεται τίποτα, όχι φυσικά γιατί προφανώς δεν θέλουν παρεμβάσεις που να βοηθούν την οικονομία, απλά μάλλον θέλουν παρεμβάσεις που να βοηθούν τις συμμορίες τους.

Δυστυχώς αλλά αν δεν διαλυθούν οι κομματικοί μηχανισμοί όλων των κομμάτων, και επειδή αυτό δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί στα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα, η Ελλάδα είναι καταδικασμένη και να πτωχεύσει και σε χειρότερες περιπέτειες να περιπέσει.

One Stop News

Μπορείτε επίσης να δείτε