Παγκόσμια Έλξη
Ο Ήλιος, η Γή, η Σελήνη, πλανήτες, και δορυφόροι, βρίσκονται στο διάστημα μετέωροι. Κινούνται από την αόρατη δύναμη της παγκόσμιας έλξης πού κανείς σήμερα δεν μπόρεσε να εξηγήσει.
Δύναμη ή ενέργεια;
Χορεύουν στο Διάστημα, και για να μη συγκρουσθούν λόγω έλξης καθώς πλησιάζουν στον Ήλιο, αυξάνουν την ταχύτητα τους προσπαθώντας να απομακρυνθούν ποίο γρήγορα.
Όταν απομακρυνθούν και φύγει ο κίνδυνος μειώνουν και την ταχύτητα τους.
Και ποιός ρυθμίζει τις ταχύτητες, ποιός ισοσταθμίζει τις έλξεις και τα "περάσματα " ανάμεσα σε άλλα άστρα, με άλλους όγκους, και διαφορετικές δυνάμεις βαρύτητες, και μάλιστα με ιλιγγιώδεις ταχύτητες;
Ένα άλλο θαυμαστό γεγονός πού αξίζει να σημειώσουμε είναι ότι οι αποστάσεις των πλανητών από τον Ήλιο, δεν είναι τυχαίες, αλλά φαίνονται καθαρά ότι είναι προκαθορισμένες και υπακούουν σε έναν εμπειρικό νόμο:
Σχηματίζουμε μία σειρά με τούς αριθμούς 0, 3, 6, 12, 24, 48, 96, 192, 384, όπου ο επόμενος θα είναι διπλάσιος του προηγούμενου, με βάση το 3.
Γιατί το 3 και όχι κάποιος άλλος αριθμός;
Γιατί αν δεν υπάρχουν 3 μορφές ενέργειας και κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες δεν υπάρχει ύλη (κόκκινο κουάρκ, μπλε κουάρκ και πράσινο κουάρκ).
Προσθέτουμε σε όλους τον αριθμό 4 οπότε έχουμε:
4, 7, 10, 16, 28, 52, 100, 196, 388,
Γιατί το 4 και όχι κάποιος άλλος αριθμός ;
Γιατί αν δεν υπάρχουν 4 υποχρεωτικές συνθήκες (δυνάμεις) δεν υπάρχει σταθερότητα σε κάθε μορφή ύλης (ασθενής πυρηνική, ισχυρή πυρηνική, ηλεκτρομαγνητισμός, βαρύτητα).
Διαιρώντας λοιπόν τον κάθε αριθμό της νέας σειράς διά 10, καταλήγουμε σε μία τρίτη σειρά πού εμπεριέχει ένα κρυμμένο μυστικό μήνυμα.
Γιατί το 10 και όχι κάποιος άλλος αριθμός;
Εδώ δεν γνωρίζω επ’ ακριβώς το γιατί, υποθέτω ότι και εδώ κάποιος λόγος θα υπάρχει, ίσως να είναι το σύνολο των μορφών ύλης (διαστάσεων) που μαζί με το 0 (πρωταρχική μορφή ύλης, σκοτεινή ύλη) μας κάνουν 11 διαφορετικές μορφές ύλης (διαστάσεις).
Η τρίτη λοιπόν σειρά πού προκύπτει είναι: 0.4 - 0.7 - 1 - 1.6 - 2.8 - 5.2 - 10 - 19.6 - 38.2
Το θαυμαστό λοιπόν μήνυμα είναι ότι, αυτές είναι και οι αποστάσεις των πλανητών από τον Ήλιο, θέτοντας την απόσταση της Γής ως μονάδα.
Έτσι ό Ερμής ( ό πρώτος πλανήτης ) απέχει 0,4 την απόσταση της Γής από τον Ήλιο, ή Αφροδίτη 0,7 φορές την απόσταση της Γής από τον Ήλιο, κλπ.
Μιχάλης Σολωμακάκης
One Stop News
Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου