Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Θέλετε να το μοιραστείτε?

Σας αρέσει αυτό το άρθρο?



Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν κάλεσε σήμερα τους Ρώσους πολίτες να κάνουν περισσότερα παιδιά, τουλάχιστον τρία η κάθε οικογένεια, για να μη δουν τη χώρα τους να φτωχαίνει και να μην μπορεί να “διατηρήσει το έδαφός της”.

«Πιστεύω ότι ο κανόνας στη Ρωσία πρέπει να είναι μια οικογένεια με τρία παιδιά», δήλωσε κατά την ετήσια ομιλία του προς το έθνος, προσθέτοντας ότι για αυτό απομένουν ακόμη πολλά να γίνουν.

«Θα πρέπει να φτιάξουμε ευνοϊκές συνθήκες, κυρίως για τις γυναίκες, προκειμένου να μην φοβούνται ότι η γέννηση ενός δεύτερου και τρίτου παιδιού θα βάλει φρένο στην σταδιοδρομία τους», πρόσθεσε, σύμφωνα με την ρωσική τηλεόραση.

Για τον σκοπό αυτόν, οι ρωσικές αρχές εξετάζουν τα μέσα για να ενθαρρύνουν οικονομικά τις οικογένειες που επιλέγουν να κάνουν ένα τρίτο παιδί και υπολογίζουν να ρυθμίσουν γρήγορα το θέμα των νηπιαγωγείων, των οποίων στερείται σε πολύ σημαντικό βαθμό η χώρα, σημείωσε.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, οι Ρωσία θα πρέπει από τώρα να ευνοούν τις πολύτεκνες οικογένειες για να μην γίνει η Ρωσία τα ερχόμενα χρόνια “μια χώρα φτωχή, που γερνάει και είναι ανίκανη να διατηρήσει την ανεξαρτησία της ακόμη και το ίδιο το έδαφός της”.

«Αν το έθνος δεν μπορεί πλέον να συντηρηθεί και να αναπαραχθεί, δεν χρειαζόμαστε καν έναν εξωτερικό εχθρό, καθώς όλα θα καταρρεύσουν από μόνα τους», προειδοποίησε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.

Από το 2004 τους έχω δώσει μελέτη μου, σε όλες της Κυβερνήσεις που πέρασαν μέχρι σήμερα, που αποδεικνύει ότι η ελεύθερη οικονομία είναι ανεφάρμοστη σε Κράτη με πληθυσμιακό μέγεθος μικρότερο των 55 με 60 εκατομμυρίων κατοίκων, αλλά όταν οι κρατούντες ενός Κράτους έχουν, «IQ» δείκτη πνευματικής νοημοσύνης, ραδικιού τι περιμένεις.


Μπορείτε επίσης να δείτε