Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Δημοτικές Εκλογές

Θέλετε να το μοιραστείτε?

Σας αρέσει αυτό το άρθρο?

Η τρίτη ή Τετάρτη Ελληνική Δημοκρατία, αναλόγως πως μετράει κανείς (1828,Βενιζέλος,Παπαναστασίου,Μεταπολύτευση), έκλεισε τον κύκλο της, η επόμενη, άμεσα πλέον ερχόμενη, Ελληνική Δημοκρατία πρέπει να αποφύγει τα μέχρι σήμερα λάθη και με ολοκληρωτική αναθεώρηση του Ελληνικού Συντάγματος να θωράκιση πλήρως και με αποκλειστικό γνώμονα τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Η σημερινή πολιτική κατάσταση, κομματοκρατία, ρουσφετολιγία, διαφθορά, ατιμωρησία, εξωτερικά του Ελληνικού κοινοβουλίου κέντρα εξουσίας, άβουλοι και ανήθικοι βουλευτές, κομματικές συμμορίες κλπ. είναι πλέον μια άκρως επικίνδυνη κατάσταση για την Ελληνική Δημοκρατία και για κάθε Ελληνίδα και Έλληνα πολίτη.

Σύντομα κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας πολίτης θα έχει μια ανεπανάληπτη ευκαιρία να επισημοποιήσει το τέλος, της σημερινής κατ’ ευφημισμό λεγόμενης Ελληνικής Δημοκρατίας και η ευκαιρία αυτή είναι οι επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές πρέπει μοναδική μας επιλογή, κάθε Ελληνίδας και Έλληνα πολίτη, να είναι πλέον η καταψήφιση (το μαύρισμα) κάθε υποψηφίου Δημάρχου που θα κατέβει στης επόμενες Δημοτικές εκλογές με κομματική σημαία, με την υποστήριξη οποιουδήποτε πολιτικού κόμματος.

Η υπερψήφιση μόνο υποψηφίων Δημάρχων, που θα κατέβουν στις επόμενες Δημοτικές εκλογές ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ, από οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα, (με αποδείξεις ότι πράγματι είναι ανεξάρτητοι), θα στείλει το ηχηρότατο μήνυμα στα σημερινά πολιτικά κόμματα ότι τελείωσαν, ως πολιτικά κόμματα, με την αναξιοκρατική και ανήθικη μορφή, που λειτουργούν σήμερα, και θα τα εξαναγκάσει να :

- Να αναθεωρήσουν τον τρόπο λειτουργίας τους.
- Να αποχωριστούν τα μέχρι σήμερα κομματόσκυλα τους.
- Να βάλουν συγκεκριμένους κανόνες για τους υποψήφιους βουλευτές τους.
- Να αναθεωρήσουν το Ελληνικό Σύνταγμα προς την κατεύθυνση της προστασία των δικαιωμάτων κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα πολίτη.
- Να αλλάξουν και να μετατραπούν σε αξιοκρατικά και προπαντός ηθικά πολιτικά κόμματα.
- Να υπηρετήσουν, ως οφείλουν, τις Ελληνίδες και τους Έλληνες πολίτες και όχι τις τσέπες τους, τους χορηγούς τους, τις κομματικές συμμορίες τους κλπ.

One Stop News

Μπορείτε επίσης να δείτε