Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Τελικά οι Έλληνες είμαστε Μπούφοι

Θέλετε να το μοιραστείτε?

Σας αρέσει αυτό το άρθρο?

Αρχές του 2004, τότε στην Ελλάδα κυβέρνηση ήταν το ΠΑ.ΣΟ.Κ. με τον Σημίτη, έδωσα στην τότε κυβέρνηση την Μελέτη μου “Ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλιστικών ταμείων”, όσο πήρατε απάντηση εσείς, άλλο τόσο πήρα απάντηση και εγώ από την κυβέρνηση Σημίτη.
Τον Ιούνιο του 2004, κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, με τον Καραμανλή, έστειλα την Μελέτη μου στο σύνολο των βουλευτών της τότε κυβέρνησης και του ΠΑ.ΣΟ.Κ., τότε από αρκετούς βουλευτές πήρα την απάντηση, να περιμένω να γίνουν οι Ολυμπιακοί αγώνες και μετά θα το δούνε.
Στα τέλη του 2004 και αρχές 2005, και αφού η Μελέτη είχε γίνει εφαρμογή 800 περίπου σελίδων, την παρουσίασα στο Υπουργείο Εργασίας τουλάχιστον 4 φορές, τελικά πήρα από τους πολιτικούς, οι δημόσιοι υπάλληλοι του υπουργείου είχαν τελείως διαφορετική γνώμη, απείρου κάλους απαντήσεις από το υλοποίησε το και έλα να μας το πουλήσεις, για να πάρουν προφανώς την μίζα τους, μέχρι ότι δεν εφαρμόζεται γιατί δεν μπορούν να τα θίξουν τα οικονομικά συμφέροντα των χρηματοδοτών τους, ποίους αλήθεια εννοούσαν.
Σε πλήρη αναντιστοιχία οι δημόσιοι υπάλληλοι του υπουργείου εργασίας, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες εργαζόμενοι πολίτες δηλαδή, υποστήριζαν και βροντοφώναζαν ότι το “Ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλιστικών ταμείων” έπρεπε να είχε ήδη εφαρμοστεί και ότι θα επέστρεφε τότε το 2004-2005 τουλάχιστον 6 δισεκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, στην Ελληνική οικονομία, σήμερα δηλαδή περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, και θα εξυγίανε πλήρως τον τομέα Υγείας και το ασφαλιστικό σύστημα.
Τον Νοέμβριο του 2009, σημερινή κυβέρνηση ΠΑ.ΣΟ.Κ. με τον Παπανδρέου το έστειλά στους, Λοβέρδο, Ξενογιανακοπούλου, Παπακωσταντίνου, το Φεβρουάριο του 2010 το ξανάστειλα στους ιδίους αναλύοντας τους τα οικονομικά οφέλη και την βοήθεια που μπορεί να προσφέρει στην δοκιμαζόμενη Ελληνική οικονομία η μόνη απάντηση που πήρα ήταν από την Γραμματεία του Παπακωσταντήνου.
Τον Φεβρουάριο του 2010 μου το ζήτησαν και το έστειλα και στον Κουτρουμάνη.

Τελικά οι Έλληνες, και ιδιαίτερα μάλλον οι πολιτικοί μας, δεν πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα Ευφυείς άνθρωποι, όταν κοιταζόμαστε στον καθρέπτη μάλλον δεν πρέπει να βλέπουμε τον εαυτόν μας αλλά το πτηνό της φωτογραφίας του άρθρου τον ΜΠΟΥΦΟ.

Τα δισεκατομμύρια ευρώ που έχουμε χάσει από το 2004 μέχρι σήμερα, δεν είναι λίγα, υπερβαίνουν τα 70 δισεκατομμύρια ευρώ, ποίος τελικά πρέπει να τα πληρώσει αυτά, οι δημόσιοι υπάλληλοι που φωνάζουν και ωρύονται να εφαρμοστεί το “Ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλιστικών ταμείων” και κανείς πολιτικός δεν τους ακούει, ή οι ίδιοι οι πολιτικοί, τα τσιράκια τους, και οι συνοδοιπόροι δημοσιογράφοι τους, αποκλειστικά από την προσωπική τους περιουσία ;;

One Stop News

Μπορείτε επίσης να δείτε